• Home
  • Credite
  • Credit de nevoi personale fara garantii si dobanda fixa de la OTP Bank
Credit de nevoi personale fara garantii si dobanda fixa de la OTP Bank
16 Februarie 2012
Banca a lansat un credit de nevoi personale pe o perioada de 7 ani, chiar daca in perioada urmatoare trebuie sa ajusteze oferta de credite la noile norme BNR

Conform acestor reglementari, care vor intra in vigoare odata ce Banca Nationala aproba fiecarei banci in parte noile norme de finantare, bancherii nu vor mai putea acorda credite de nevoi personale pe o perioada mai mare de 5 ani.

Imprumutul lansat de catre OTP Bank, se adreseaza acelor clienti care apreciaza stabilitatea, dobanda este fixa pe intreaga perioada de creditare de 7 ani are valoarea de 15.79% si este acordat in lei. Banca vinde clientilor si avantajul unui raspuns rapid la cererea de acordare a unui imprumut, respectiv acordarea acestuia in termen de 48 de ore.

Pe langa dobanda, clientii nu platesc alte comisioane suplimentare. Comisionul de analiza, cel de administrare lunara, schimbarea scadentei si comisionul de administrare cont curent sunt zero.

Suma maxima care este acordata de banca unui client este de 42000 lei, in timp ce varsta pana la care este scadenta finala a imprumutului este de 65 ani.

OTP Bank are in oferta si credite cu dobanda variabila in lei, euro sau franci elvetieni. Pentru creditul in moneda nationala cu dobanda variabila, aceasta are valoarea de 8.63% peste dobanda Robor la 3 luni.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Credite