• Home
  • Credite
  • Credit Agricole isi extinde portofoliul de credite
Credit Agricole isi extinde portofoliul de credite
11 Septembrie 2012
Banca a adaugat doua noi produse destinate persoanelor fizice: credite pentru constructie imobile si credite pentru consolidare sau modernizare imobile

Dupa schimbarea denumirii din Emporiki Bank in Credit Agricole, prin achizitia de catre banca franceza a filialei din Romania, Credit Agricole Romania a lansat mai multe produse destinate persoanelor fizice.

Creditul pentru constructia de imobile este destinat persoanelor fizice care doresc sa construiasca sau sa extinda un imobil existent, pe un teren aflat in proprietatea solicitantului. Pentru modernizarea, reabilitarea sau consolidarea unui imobil, proprietarii pot solicita noul credit pentru consolidare sau modernizare imobile.

Valoarea maxima a creditului este de 300.000 euro, sau echivalent in lei, pentru un credit de constructie sau 200.000 euro, sau echivalent lei, pentru credite de modernizare.

Perioada de acordare a imprumutului poate ajunge la 30 de ani, iar gradul de indatorare se ridica pana la 62%.

Credit Agricole ofera dobanzi preferentiale la credite pentru clientii care isi vireaza veniturile intr-un cont curent deschis la banca.

Prin cele doua noi produse de creditare, banca isi consolideaza oferta de credite, care cuprinde credite de nevoi personale cu sau fara ipoteca, credite de refinantare, de achizitie locuinte si credite acordate in cadrul programului Prima Casa.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Credite