• Home
  • Credite
  • Credit Agricole a suplimentat plafonul pentru credite Prima Casa
Credit Agricole a suplimentat plafonul pentru credite Prima Casa
17 Octombrie 2012
Banca a primit aprobarea Fondului de Garantare (FNGCIMM) pentru suplimentarea cu 4 milioane de euro a plafonului de credite Prima Casa

De la lansarea programului Prima Casa in 2009 banca a acordat 500 de credite, in valoare de 22 milioane euro.

Credit Agricole vinde credite Prima Casa atat in lei dar si in euro, pe o perioada maxima de 30 de ani. Suma maxima care poate fi acordata este de 57.000 euro pentru locuinte vechi si de 66.500 lei in cazul locuintelor construite pe baza autorizatiilor de constructie eliberate dupa data de 22.02.2010.

Avantajul principal al unui credit Prima Casa este dat de avansul minim de doar 5 procente, atat pentru credite in euro sau lei, fata de 25% in cazul unui credit ipotecar in euro si de 15% pentru un credit ipotecar de achizitie locuinta in lei.

Credit Agricole vinde credite Prima Casa cu o dobanda de 3.99% plus Euribor la 3 luni, la creditele in euro si de 2.5% plus Robor la 3 luni, pentru cele in lei.

Pe langa dobanda clientii mai platesc un comision anual de 0.49%, aplicat la jumatate din valoarea imprumutului.

"Programul Prima Casa este foarte important, atat din punct de vedere social, cat si economic. Acesta este motivul pentru care am decis sa suplimentam plafonul acordarii creditelor si in acelasi timp, sa venim in intampinarea nevoilor clientilor nostri", a declarat dl. Pierre Martin, Director General al Credit Agricole Bank Romania.

Credit Agricole Group este una dintre cele mai importante banci din Europa si lider de piata in Franta.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Credite