• Home
  • Credite
  • Costul la credite de nevoi personale legat de comportamentul de plata
Costul la credite de nevoi personale legat de comportamentul de plata
23 Aprilie 2012
Bancpost a lansat un credit de nevoi personale, care pune valoare pe istoricul de plata al clientului in sistemul bancar si relatia acestuia cu banca.

Astfel, prin intermediul creditului denumit Nume Prenume, Bancpost recompenseaza clientii care nu au avut intarzieri la plata unor imprumuturi precedente, asa cum apare in Biroul de Credit si care au un istoric cu banca.

Pentru un credit nevoi personale in lei, dobanda pleaca de la 9.5% si poate ajunge pana la un maxim de 13.9%. Dobanda este variabila si este formata din Robor la 3 luni peste marja fixa a bancii.

In cazul variantei in euro, dobanda este formata din Euribor 3M (la 3 luni), plus marja fixa a bancii, valoarea totala este situata intre 9% si 12%.

Banca faciliteaza obtinerea de credite cu dobanda fixa in lei, pe toata perioada imprumutului. Rata dobanzii fixe este situata intre 13.9% si 17.9%, in functie de istoricul existent la Biroul de Credit, dar si de relatia acestuia cu Bancpost.

Pe langa dobanda, clientii platesc un comision lunar de administrare de 0.41%, aplicat la soldul imprumutului, iar pana la finalul lunii iunie, Bancpost a eliminat comisionul de analiza. Imprumutul poate fi accesat pe o perioada maxima de 5 ani, iar valoarea maxima se ridica la 40.000 lei sau 10.000 euro.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Credite