• Home
  • Credite
  • Comision redus la credite de nevoi personale de la ING Bank
Comision redus la credite de nevoi personale de la ING Bank
20 Septembrie 2012
Banca a aliniat comisionul pentru credite de nevoi personale fara garantii la cel aplicat pentru celelalte tipuri de imprumuturi

Daca pana acum comisionul de analiza practicat de banca pentru credite de nevoi personale era de 2% din valoarea imprumutului, platit la acordarea acestuia, acum acesta a fost redus la 1%, la fel ca si in cazul celorlalte tipuri de imprumuturi din oferta bancii.

Pe langa acest comision, clientii bancii platesc un comision in suma fixa de 105 lei, platit tot la acordarea creditului. Pentru un credit ipotecar acest comision are o valoare mai mare, de 215 lei, indiferent de valoarea sau moneda creditului.

Rata dobanzii in cazul unui credit de nevoi personale fara garantii este cuprinsa intre 6% si 12% peste dobanda Robor la 3 luni. Cea mai mica dobanda este disponibila pentru cei care sunt deja clienti ai ING Bank de cel putin 1 an si incheie o asigurare de viata.

Suma maxima care poate fi acordata fara garantii este de 60.000 lei, pe o perioada maxima de 5 ani. Clientii care au nevoie de sume mai mari trebuie sa vina cu o garantie ipotecara, caz in care suma maxima poate ajunge la 250.000 euro sau 900.000 lei.

Pe langa credite de nevoi personale, banca ofera clientilor si credite ipotecare de achizitie locuinta, la o dobanda care pleaca de la 3.5% peste Euribor la 12 luni.

ING Bank nu a intrat in programul Prima Casa 4 si astfel in oferta bancii nu se regaseste si acest tip de imprumut, care in ultimul an de zile a reprezentat peste 50% din volumul creditelor acordate de bancile locale pentru achizitie locuinte.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Credite