• Home
  • Credite
  • Clientii BRD care recomanda oferta de refinantare a bancii primesc 100 de lei
Clientii BRD care recomanda oferta de refinantare a bancii primesc 100 de lei
24 Mai 2011
Clientii bancii care recomanda unei alte persoane creditele de refinantare din oferta bancii, primesc o recompensa in valoare de 100 de lei in cazul in care respectivul credit este aprobat. Banca are in oferta dobanzi preferentiale pentru creditele de refinantare Restart.

Persoanele fizice care isi refinanteaza creditele prin BRD beneficiaza la randul lor de conditii preferentiale pentru cardul de credit 'Punct Card'. Fiecare client poate primi doar o singura data premiul de 100 de lei, in cadrul campaniei 'Recomanda BRD' disponibila pana la finalul anului.

In oferta BRD sunt incluse trei tipuri de credite de refinantare Restart: credite de nevoi personale cu sau fara ipoteca si credite ipotecare. Clientii beneficiaza in cadrul ofertei de credite promotionale pentru refinantare Restart de un comision de analiza dosar de credit zero.

Refinantarea unui credit de de nevoi personale are un DAE de 12,5% pe an, in cazul unui credit de nevoi personale cu ipoteca DAE este de 6,8% in timp ce pentru un credit ipotecar DAE este de 4,2%.

Mai multe informatii / Legaturi utile:

Compara credite ipotecare pentru Refinantare

Compara credite de Nevoi Personale pentru Refinantare


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Credite