• Home
  • Credite
  • Cientii existenti ai CEC Bank vor avea dobanzi reduse la creditele in lei
Cientii existenti ai CEC Bank vor avea dobanzi reduse la creditele in lei
2 Martie 2012
Incepand cu 1 martie banca reduce nivelul dobanda variabila la creditele in lei aflate in derulare, care nu se mai regasesc in oferta curenta a bancii

Dobanda maxima la lei pentru aceste credite va fi de 14%, iar modalitatea de ajustare vizeaza reducerea marjei de dobanda practicata de banca, la acele imprumuturi care au o rata a dobanzii mai mare de 14% in prezent.

Banca nu aplica reduceri si la creditele care au fost acordate in baza unor programe guvernamentale, a Legii Locuintei nr. 114, dar si pentru acele credite acordate prin intermediul cardurilor de credit sau debit.

Oferta curenta de credite a bancii cuprinde credite Prima Casa, cu un avans minim de doar 5 procente si dobanzi de 1.9% plus Robor la 3 luni sau 4% plus Euribor la 3 luni, dar si credite de nevoi personale cu sau fara garantii imobiliare, pe o perioada maxima de 5 ani, conform noilor reglementari BNR.

Pentru un credit de nevoi personale in lei, dobanda este de 4.9% peste Robor la 3 luni, la care se adauga un comision de analiza de 250 lei, platit la acordarea creditului si un comision lunar aplicat la soldul imprumutului de 0.3%.

In cazul refinantarilor pentru care clientul ofera o garantie imobiliara, perioada de creditare poate ajunge la 30 de ani, daca toate creditele refinantate au fost acordate inainte de luna noiembrie 2011, in rest perioada este limitata la 5 ani.

Dobanda in acest caz este de 3% plus Robor la 3 luni sau 5.5% plus Euribor 3M (la 3 luni). In plus clientii mai platesc un comision de analiza de 250 lei sau 60 euro, plus un comision lunar de administrare de 0.05%, aplicat la soldul creditului.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Credite