• Home
  • Credite
  • CEC Bank vinde credite ipotecare cu reduceri pentru credite viitoare
CEC Bank vinde credite ipotecare cu reduceri pentru credite viitoare
7 Septembrie 2012
Banca a lansat o noua promotie la credite ipotecare si imobiliare, prin care ofera clientilor reduceri de dobanzi si comisioane

Promotia lansata de CEC Bank este valabila pana la finalul anului, si este disponibila pentru creditele ipotecare si imobiliare din oferta bancii.

Clientii care acceseaza un credit ipotecar sau imobiliar in aceasta perioada primesc o dobanda promotionala fixa pe primele 12 luni si evaluarea gratuita a imobilului adus in garantie.

Clientii bancii care isi vireaza pana la data utilizarii imprumutului cel putin un salariu sau o pensie intr-un cont curent deschis la CEC Bank, primesc o reducere de 50% la comisionul de adnministrare lunara.

Daca in urmatorii 2 ani de la acordarea imprumutului, acesta nu este inchis sau rambursat integral si se doreste contractarea unui alt imprumut, banca ofera o reducere de 50% aplicata la marja standard a bancii, pentru orice alt tip de credit.

Dobanda fixa pentru primul an este de 6% la lei si de 5% la euro, dupa care aceasta este variabila in functie de evolutia indicilor Robor sau Euribor la 6 luni, plus o marja fixa de 2% sau 5% la euro.

Pe langa dobanda si comisionul de administrare lunar standard de 0.04%, aplicat la soldul imprumutului, banca solicita si plata unui comision de analiza de 500 lei sau 120 euro.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Credite