• Home
  • Credite
  • CEC Bank vinde credite de nevoi personale cu dobanda fixa de 9.5%
CEC Bank vinde credite de nevoi personale cu dobanda fixa de 9.5%
6 August 2013
Banca incearca sa revigoreze cererea pentru creditele de nevoi personale fara garantii, in scadere in ultimii ani, oferind o dobanda fixa pe toata perioada creditului.

Pana la data de 15 octombrie 2013, clientii bancii pot accesa un credit de nevoi personale cu dobanda fixa de 9.5% pe an, pe toata perioada de creditare.

Pe langa dobanda clientii trebuie sa mai plateasca un comision de analiza in valoare de 250 lei, dar si un comision de administrare lunara a imprumutului, de 0.3% aplicat la valoarea soldului creditului.

Cei care isi incaseaza salariul sau pensia intr-un cont curent deschis la CEC Bank beneficiaza de comision de administrare redus cu 50%, respectiv 0.15% pe luna.

Compara oferta completa de dobanzi la credite pentru nevoi personale fara garantii.

Suma maxima care poate fi accesata prin intermediul unui credit de nevoi personale fara garantii ipotecare este de 40.000 lei, iar perioada de acordare nu poate depasi 5 ani.

Banca ofera clientilor si varianta de credit cu dobanda variabila, de 4.90% plus indicele Robor la 3 luni. Avantajul acestui credit il reprezinta modificarea dobanzii odata la 3 luni in functie de evolutia dobanzilor pe piata monetara, care in prezent se afla in scadere, mai ales dupa decizia de ieri a BNR de reducere a dobanzii de politica monetara.

Pentru un credit de nevoi personale de 10.000 lei cu dobanda fixa de 9.5% pe 5 ani, rata lunara este de 240 lei, iar dobanda anuala efectiva de 15.25%.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Credite