• Home
  • Credite
  • CEC Bank reduce dobanda la credite cu pana la 2 procente
CEC Bank reduce dobanda la credite cu pana la 2 procente
29 Martie 2012
Banca a modificat si structura de comisioane percepute clientilor, acestea au acum o structura uniforma

Reducerile operate de CEC Bank ajung pana la 2 procente, ele sunt aplicate atat la credite in lei dar si la cele in euro.

In cazul unui credit ipotecar in lei, marja de dobanda este de 1.9% peste Robor la 6 luni, in timp ce la euro marja este de 6 procente peste Euribor la 6 luni. Pe langa dobanda, clientii mai trebuie sa plateasca un comision de analiza de 500 lei sau 120 euro perceput la acordarea imprumutului si un comision lunar de 0.04% aplicat la soldul acestuia.

O marja de 3.5% peste Robor 3M (la 3 luni) este aplicata la credite de nevoi personale cu ipoteca in lei, iar la euro marja este de 6.7% peste Euribor 3M (la 3 luni). Si pentru acest tip de credit banca percepe aceleasi comisioane ca si pentru un credit ipotecar sau imobiliar, iar perioada maxima este de 5 ani, conform reglementarilor BNR de limitare a perioadei la creditele de consum.

Masura luata de banca vine in completarea deciziei luate la inceputul lunii martie, atunci cand CEC Bank a redus dobanda la creditele aflate in derulare.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Credite