• Home
  • Credite
  • CEC Bank prelungeste promotia la credite de nevoi personale
CEC Bank prelungeste promotia la credite de nevoi personale
4 Iulie 2012
Promotia la credite de nevoi personale si de refinantare fara garantii a fost prelungita de catre banca pana la finalul lunii august

Pana la data de 31 august 2012, clientii bancii beneficiaza de o dobanda fixa promotionala pe intreaga durata de creditare si comision de analiza redus la jumatate, pentru credite de nevoi personale sau de refinantare fara ipoteca.

Pe langa aceste beneficii, clientii care isi vireaza salariul prin banca pot accesa un credit nevoi personale de pana la 50.000 lei, fata de 40.000 lei in celelalte cazuri.

Dobanda perceputa este fixa si are valoarea de 9.5%, iar comisionul de analiza este de 125 lei, perceput o singura data la acordare. Pe langa aceste costuri, banca solicita si plata unui comision de administrare in valoarea de 0.3%, aplicat la soldul creditului.

Perioada de acordare este de maxim 5 ani, conform noilor reglementari ale BNR, care limiteaza perioada de acordare la pana 5 ani.

In cazul in care clientii doresc sa primeasca si un card de credit, acestia au posibilitatea sa il solicite pe baza aceleiasi documentatii de credit.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Credite