• Home
  • Credite
  • CEC Bank a redus dobanda la credite de refinantare cu ipoteca
CEC Bank a redus dobanda la credite de refinantare cu ipoteca
7 Iunie 2012
Banca a lansat o campanie promotionala prin care a redus dobanda la credite cu ipoteca pentru refinantare cu 1 procent

Promotia desfasurata de CEC Bank este valabila pentru toate cererile de credite inregistrate in perioada 01 iunie 2012 - 31 noiembrie 2012. Clientii care doresc sa beneficieze de aceasta promotie trebuie sa isi vireze salariul sau pensia in cont curent deschis la CEC Bank.

Dobanda la un credit de nevoi personale cu ipoteca pentru refinantare este de 2% plus dobanda Robor la 3 luni, pentru creditele in moneda nationala si de 4.5% plus Euribor la 3 luni, pentru aplicatiile in euro. Pe langa reducerea dobanzii, banca ofera in aceasta perioada gratuit, evaluarea imobilului adus in garantie.

Pe langa dobanda, imprumutul de refinantare presupune plata unui comision de analiza in valoare de 250 lei sau 60 euro, plus un comision lunar de administrare in valoare de 0.05%, aplicat la soldul imprumutului.

Suma maxima care poate fi imprumutata este de 700.000 euro, iar perioada de creditare este de pana la 30 ani in cazul refinantarii de credite acordate inainte de 31 octombrie 2012, in caz contrar perioada de acordare este de doar 5 ani. Pentru un credit de refinantare in valoare de 50.000 euro, dobanda anuala efectiva (DAE), este de 6.04%.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Credite