• Home
  • Credite
  • CEC Bank a primit avizul pentru noile produse de creditare
CEC Bank a primit avizul pentru noile produse de creditare
29 Februarie 2012
Banca a inceput sa vanda credite adaptate la noile norme de creditare BNR, incepand cu data de 27 februarie

Astfel, la credite de nevoi personale cu sau fara garantii imobiliare, perioada maxima a acestuia a fost redusa la 5 ani. Pe o perioada de 30 de ani pot fi accesate credite prin care se refinanteaza imprumuturi acordate inainte de 31 octombrie 2011, in timp ce la refinantarea unui credit acordat dupa aceasta data, durata maxima a creditului nu poate depasi 5 ani.

Banca vinde credite de nevoi personale fara garantii in lei cu o dobanda de 4.9% peste Robor la 3 luni, la care se adauga un comision de administrare lunara de 0.3 procente, aplicat la soldul creditului. La acordare se clientii platesc un comision de 250 lei, iar suma maxima acordata este de 40000 lei.

Pentru creditele cu ipoteca, dobanda este de 6.7% plus Euribor 3M (3 luni) sau 4.5% peste Robor la 3 luni. Pe langa dobanda, banca solicita clientilor un comision lunar, aplicat la soldul imprumutului in valoare de 0.18 la euro si 0.25 la lei, plus un comision la acordare de 120 euro sau 500 lei.

Clientii care inregistreaza dificultati financiare in rambursarea creditelor vor beneficia in continuare de sustinerea CEC Bank in vederea identificarii unor solutii de restructurare adaptate la noile posibilitati de rambursare ale acestora, a declarat domnul Radu Gratian Ghetea, Presedintele CEC Bank.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Credite