• Home
  • Credite
  • Carpatica vinde credite ipotecare in lei cu dobanda fixa pentru primul an
Carpatica vinde credite ipotecare in lei cu dobanda fixa pentru primul an
10 Octombrie 2012
Banca a lansat o promotie speciala pentru creditele ipotecare in lei prin care dobanda pentru primul an este fixa si are valoarea de 8.75 procente.

Promotia este disponibila pana la data de 31 decembrie 2012, si este valabila pentru creditele ipotecare sau imobiliare, de refinantare cu ipoteca si de nevoi personale cu ipoteca imobiliara acordate in moneda nationala.

Pentru primul an dobanda ramane fixa si are valoarea de 8.75% urmand ca apoi aceasta sa devina variabila in functie de indicele Robor la 6 luni plus marja bancii.

Promotia poate fi accesata doar de catre clientii noi care nu detin la data de 3 octombrie 2012 nici unul din creditele inscrise in promotie.

In cazul creditului ipotecar pentru achizitie sau constructie locuinta "Casa 9", dupa primul an dobanda este formata din marja bancii de 3.83%, la care se adauga valoarea indicelui Robor la 6 luni.

O dobanda mai mare platesc clientii care aleg creditul de refinantare sau au nevoie de un credit de nevoi personale cu ipoteca in lei. In acest caz dobanda este de 4.28% plus Robor la 6 luni la refinantare credite sau 4.7% plus Robor la 6 luni pentru creditul de nevoi personale.

Banca Carpatica nu solicita alte comisioane in cazul acestor credite, clientii platesc doar dobanda aferenta creditului, la care se adauga costul asigurarii imobilului adus in garantie si taxele notariale initiale.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Credite