• Home
  • Credite
  • Carpatica vinde credite de refinantare cu dobanda fixa
Carpatica vinde credite de refinantare cu dobanda fixa
15 Ianuarie 2012
Pentru primul an de creditare, dobanda oferita de banca este fixa, la imprumutul de refinanatare garantat cu ipoteca

Banca a lansat o oferta promotionala, pana la finalul lunii ianuarie, prin care vinde credite de refinantare cu ipoteca OneSmart, la dobanzi fixe in primul an, de 7.16% la imprumutul in euro si de 9.75% la cele in lei.

La finalul primului an de creditare, dobanda platita de clienti devine variabila, indexata in functie de evolutia Robor la 6 luni plus marja fixa a bancii de 4.28%, respectiv Euribor la 6 luni, la care se adauga marja de 6.67%.

Valoarea maxima care poate fi accesata de catre clienti este de 300.000 euro sau echivalent lei, fara insa a depasi 75% din valoarea garantiilor aduse, pe o perioada care se intinde pana la 35 ani, fara a se depasi varsta de 70 de ani.

De o dobanda redusa cu 1.5 procente, beneficiaza pana la finalul lui ianuarie, clientii care doresc sa acceseze credite de nevoi personale in lei. La acest credit rata dobanzii este formata din dobanda Robor la 6 luni plus marja de 5.65%. Suma maxima acordata de banca, este de 10000 euro echivalent lei, pe o perioada maxima de 10 ani.

Pentru aceste credite, singurul cost este reprezentat de rata dobanzii, banca nu percepe comisioane de acordare sau de administrare, in plus la creditul fara garantii, clientii beneficiaza de o asigurare gratuita de viata si somaj.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Credite