• Home
  • Credite
  • BRD vinde clientilor credite de refinantare ReStart cu dobanzi mai mari
BRD vinde clientilor credite de refinantare ReStart cu dobanzi mai mari
5 Octombrie 2011
Banca a majorat rata dobanzii fixe la imprumuturile de nevoi personale fara garantii in lei si marja de dobanda la cele imobiliare de refinantare in euro

Astfel, dobanda fixa la refinantare credite de nevoi personale in lei se situeaza acum intre 7.5% si 8% in functie de perioada de acordare, in crestere cu 0.75 puncte procentuale. Clientii mai platesc in plus si un comision de administrare lunara la sold de 0.4%, iar la creditele de refinantare ReStart comisionul de analiza este 0.

La refinantare credite ipotecare in euro, marja de dobanda este situata intre 3.5% si 4% peste Euribor la 3 Luni, in functie de perioada de creditare. Avansul minim este de 10%, iar daca dispuneti de un avans de peste 15% beneficiati de o marja de dobanda diminuata cu 0.5%, 3% peste Euribor la 3 Luni daca perioada creditului este de pana la 20 ani sau 3.5% plus Euribor daca accesati creditul intre 20 si 30 de ani. In plus, lunar banca percepe un comision de administrare calculat la soldul creditului, in valoare de 0.16%.

Oferta de credite Restart pentru refinantare este disponibila pana la sfarsitul lunii decembrie 2011, iar acordarea creditului trebuie sa aiba loc pana la data de 31 ianuarie 2011.

Mai multe informatii / Legaturi utile: Compara Credite Imobiliare de Refinatare


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Credite