• Home
  • Credite
  • BRD a redus cu pana la 2.62% dobanda la creditele de nevoi personale in lei
BRD a redus cu pana la 2.62% dobanda la creditele de nevoi personale in lei
28 Noiembrie 2013
Banca a modificat, din 26 noiembrie, conditiile de acordare a creditelor de nevoi personale in cadrul promotiei care se desfasoara pana pe 31 decembrie 2013.

Dobanda fixa standard oferita de banca este de 10% sau 8.90% in cazul clientilor cu veniturile incasate la BRD, iar comisioanele de analiza a dosarului si de administrare lunara au fost reduse la 0.

Pentru un credit de nevoi personale de 15.000 lei acordat pe o durata de 5 ani, Dobanda Anuala Efectiva este de 10.61% in cazul clientilor care isi incaseaza veniturilor intr-un cont curent deschis la BRD sau de 11.82%.

Scaderea DAE in cadrul acestei promotii este de 2.62 puncte procentuale pentru solicitantii care isi incaseaza veniturile intr-un cont BRD si de 2.15 puncte procentuale in cazul clientilor care nu isi incaseaza veniturile la BRD.

Clientul are posibilitatea alegerii formulei de creditare pe care o doreste. Optiunile pornesc de la perioada de creditare, maxim cinci ani, si valaore maxima a imprumutului de 65.000 lei sau modalitatea de rambursare, in rate constante sau descrescatoare.

La acordarea creditului sunt luate in calcul orice fel de venituri: de la salarii, pensii, venituri din activitati independente, pana la dividende, venituri din chirii sau rente viagere.

BRD este cea de-a doua banca din Romania dupa totalul activelor, are 2.3 milioane de clienti si opereaza o retea de aproximativ 900 de unitati bancare.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Credite