• Home
  • Credite
  • BCR vinde doar credite Prima Casa in lei
BCR vinde doar credite Prima Casa in lei
29 Octombrie 2012
Asa cum a anuntat in aceasta luna, BCR a renuntat sa mai ofere clientilor credite Prima Casa in euro, imprumutul este disponibil acum doar in moneda nationala.

Banca anuntase la inceputul lunii octombrie ca dispune de 45 milioane de euro pentru credite Prima Casa in lei, care sa fie acordate pana la finalul anului.

Creditul Prima Casa in euro este preferatul romanilor care doresc sa isi cumpere o locuinta, datorita dobanzii mai mici decat la lei, ceea ce permite accesarea unui credit mai mare.

Daca pana in aceasta luna BCR vindea credite Prima Casa doar in euro, acum banca a scos din oferta acest credit si a introdus creditul pentru Prima Casa in lei. Prin acesta miscare, clientii bancii pot sa acceseze imprumutul Prima Casa doar in moneda nationala.

Dobanda solicitata de banca este de 2.5% peste indicele Robor la 3 luni, la care se adauga un comision anual in valoare de 0.49% aplicat la jumatate din valoarea imprumutului.

Pentru clientii care isi vireaza salariul intr-un cont curent deschis la BCR, dobanda este mai mica cu 0.2%, 2.3% peste indicele Robor la 3 luni.

La valoarea Robor din prezent, rata dobanzii este de 8.13% sau 7.93% in cazul clientilor care isi vireaza salariul prin BCR.

Suma maxima acordata de banca este de 57.000 euro echivalent lei sau 66.500 euro in echivalent lei, in cazul creditelor acordate pentru locuinte noi, construite in baza unei autorizatii eliberate dupa 22 februarie 2012.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Credite