• Home
  • Credite
  • BCR vinde credite imobiliare in lei cu dobanda fixa de la 6.25%
BCR vinde credite imobiliare in lei cu dobanda fixa de la 6.25%
5 Iunie 2013
Banca Comerciala Romana a redus din nou dobanda la creditele pentru investitii imobiliare in lei, si ofera acum clientilor o dobanda fixa de 6.25% pentru primii 3 ani.

Aceasta oferta este disponibila clientilor care isi incaseaza salariul prin BCR si dispun de un avans minim de 25% din valoarea imobilului. Dupa primii 3 ani, dobanda este variabila, in functie de evolutia indicelui Robor la 6 luni plus marja bancii.

Dobanda se majoreaza cu 1.5% pentru clientii care dispun de un avans mai mic de 25%, iar pentru cei care nu isi incaseaza salariul prin banca, dobanda este mai mare cu jumatate de procent.

Vezi si Oferta completa de credite imobiliare in lei si euro, de la bancile locale.

"Este a 3-a reducere a dobanzilor la lei pentru creditele garantate pe care BCR o face numai in acest an. Dobanda de 6,25% fixa pe 3 ani (DAE 6,67%) este la ora actuala printre cele mai atractive de pe piata. BCR a fost prima banca din Romania care a luat decizia indrazneata, a creditarii preponderente in moneda nationala incepand din luna Octombrie 2012 asumandu-si rolul de formator de piata in ceea ce priveste creditarea in lei. Trendul descrescator inregistrat in ultima perioada a indicelui ROBOR, precum si eliminarea riscului valutar conduc la reducerea semnificativa a diferentei dintre costul total al unui credit in Euro si al unui credit acordat in lei", a declarat Andrew Gerber, Director executiv Directia Managementul Produselor Retail, BCR.

Creditul pentru investitii imobiliare CASA MEA BCR ofera posibilitatea clientilor de a cumpara sau construi o locuinta, de a refinanta un credit contractat anterior sau pur si simplu sa modernizeze casa pe care o detin deja, BCR finantand pana la 85% din valoarea garantiilor aduse.

BCR ofera clientilor, gratuit, polita de asigurare facultativa a imobilului pe toata perioada de creditare. Banca accepta mai multe tipuri de venituri, dar si pana la 3 coplatitori, ce pot participa cu veniturile lor la credit.

In cazul clientilor care nu si-au gasit inca o locuinta, BCR ofera o aprobare financiara valabila 90 de zile, perioada in care acestia au posibilitatea de a gasi locuinta potrivita, si care sa se incadreze in valoarea imprumutului.

Pentru un credit in valoare totala de 150.000 lei, pe 30 de ani, DAE este de 6.67%. Dobanda este fixa in primii 3 ani 6.25% si ulterior variabila, fiind compusa din Robor la 6 luni + 1.9 %. Rata lunara este de 922.60 lei in primii trei ani, iar valoare totala platita de client ajunge la 339.654 lei. Exemplu valabil pentru clientii care incaseaza salariul la BCR pentru creditele ce reprezinta cel mult 75% din valoarea garantiei.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Credite