• Home
  • Credite
  • BCR vinde credite de nevoi personale si carduri de credit la pachet
BCR vinde credite de nevoi personale si carduri de credit la pachet
21 Noiembrie 2011
Banca isi promoveaza produsele prin intermediul unei oferte incrucisate prin care ofera reduceri daca clientii aleg cele 2 produse

Clientii care acceseaza un credit de nevoi de personale pot beneficia si de un card de credit, fara comision de emitere si de administrare in primul an de zile. In plus, la achizitionarea celor 2 produse pana la sfarsitul anului, banca ofera un premiu in valoare de 100 lei, daca efectueaza cel putin o tranzactie cu cardul de credit de minim 100 lei.

In perioada promotiei, comisionul de analiza la imprumutul de nevoi personale este 0, rata dobanzii este fixa si variaza de la 14.9% la 19.9%, in functie de istoricul clientului cu BCR, iar banca ofera gratuit si asigurarea de viata pe durata creditului.

Rata dobanzii la cardul de credit este de 11.5% peste dobanda Robor la 3 luni, iar pentru sumele utilizate la cumparaturi, banca returneaza 0.6% din valoarea acestora. Perioada de gratie este de maxim 53 de zile, in aceasta perioada clientul nu plateste dobanda la tranzactiile care nu presupun eliberare de numerar la ATM sau casierie, daca suma este rambursata integral pana la data scadenta.

Mai multe informatii / Legaturi utile: Compara dobanzi la credite


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Credite