• Home
  • Credite
  • BCR vinde credite de nevoi personale in lei, cu dobanzi promotionale
BCR vinde credite de nevoi personale in lei, cu dobanzi promotionale
18 Martie 2014
Banca Comerciala Romana a lansat o campanie de promovare a creditelor noi de nevoi personale cu accent pe oferta competitiva, simplitate si rapiditate.

Dobanda promotionala pleaca de la 8.5% pe an, iar dobanda DAE de la 10.08%. Dobanda este determinata in functie de vechimea si continuitatea in munca, comportamentul de plata, incasarea salariului sau pensiei intr-un cont la BCR.

Banca solicita numai 3 acte pentru acordarea creditului de nevoi personale fara garantii: adeverinta de salariu, fisa fiscala/formular BCR si factura de utilitati sau talon de pensie, decizie de pensionare definitiva si factura de utilitati, in cazul veniturilor realizate din pensii.

Banca aproba creditul mai rapid in cazul clientilor care isi incaseaza deja salariul sau pensia la BCR de cel putin 4 luni. Campania este derulata de banca pana la finalul lunii aprilie 2014.

"Cu venirea primaverii si semnele pozitive venite din economie vedem deja din ce in ce mai multi clienti care se gandesc la finantarea planurilor lor cu mai multa incredere. Venind la BCR, clientii pot fi increzatori ca pot obtine una dintre cele mai bune oferte din piata cu un raspuns rapid din partea noastra si un set minim de documente solicitate (maxim 3). Clientii au apelat la BCR pentru finantarea nevoilor lor mai mult decat la orice banca din Romania, si ne dorim sa continuam sa avem cea mai buna oferta de creditare in ansamblu din piata, incluzand si ratele de dobanda, in mod constant printre cele mai bune din piata. Speram sa ne ridicam la nivelul asteptarilor clientilor nostri in perioada urmatoare, finantand diversele lor nevoi: achizitii de aparatura tehnica, IT, amenajari/remobilari in casa, cheltuieli specifice sarbatorilor de Paste sau neprevazute, precum si reducerea obligatiilor lunare de plata prin refinantarea creditelor la BCR etc.", a declarat Andrew Gerber, Director Produse Retail in cadrul BCR.

In cazul unui credit de nevoi personale in lei, acordat unui client care isi incaseaza salariul intr-un cont la BCR, dobanda este fixa de 8.5%, dobanda DAE este de 10.08%, iar rata lunara ajunge la 379.30 lei, pentru un imprumut in valoare de 18.000 lei, pe o perioada de 60 luni.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Credite