• Home
  • Credite
  • BCR vinde credite de nevoi personale in lei cu dobanzi de la 9.5%
BCR vinde credite de nevoi personale in lei cu dobanzi de la 9.5%
22 Octombrie 2013
BCR a lansat o campanie de promovare a creditelor noi de nevoi personale cu accent pe accesibilitate şi simplitate si dobanzi fixe cuprinse intre 9.5% si 15.9%.

Dobanda pentru aceste credite variaza in functie de client, cea mai mica dobanda, de 9.5% pe an este disponibila doar clientilor care au un scoring foarte bun.

Clientii care isi incaseaza salariul sau pensia prin intermediul unui cont curent deschis la BCR beneficiaza de comision de analiza zero si asigurare de viata gratuita, pe toata perioada imprumutului.

Pe langa aceste costuri, clientii mai trebuie sa plateasca si un comision de administrare a creditului, in valoare de 10 lei pe luna.

Pe moneycenter.ro, aveti posibilitatea de a compara oferta completa de credite pentru nevoi personale in lei si valuta.

Banca solicita numai 3 acte pentru acordarea creditului de nevoi personale fara garantii: adeverinta de salariu, fisa fiscala/formular BCR si factura de utilitati sau talon de pensie, decizie de pensionare definitiva si factura de utilitati, in cazul veniturilor realizate din pensii.

"BCR reduce dobanda la creditele de nevoi personale in lei cu pana la 3% si nu percepe comision de analiza clientilor nostri care fie isi vireaza sau aleg acum sa isi vireze salariile sau pensiile la BCR. Creditele in lei sunt deja prima optiune a clientilor, prin avantajele legate de eliminarea riscului valutar si posibilitatea accesarii unei sume mai ridicate", a declarat Andrew Gerber, Director de Management al Produselor Retail, in cadrul BCR.

Oferta BCR este limitata, fiind valabila doar pana la 31 decembrie 2013 pentru creditele nou acordate si cele destinate refinantarii creditelor de la alte banci.

Clientii pot solicita contra cost, o asigurare complexa ce ofera pana la 24 de rate lunare platite de banca in caz de somaj. Banca poate aproba pe baza celor 3 acte si un card de credit, clientilor care se incadreaza in conditiile impuse de banca.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Credite