BCR scumpeste imprumutul in euro
10 Ianuarie 2012
Cea mai mare banca din piata, a majorat rata dobanzii la creditele garantate cu ipoteca si a introdus imprumutul cu dobanda fixa pe 2 ani

Daca pana acum banca vindea credite cu dobanda fixa in primii 5 ani, acum clientii pot opta si pentru varianta de dobanda fixa pentru primii 2 ani.

Achizitia unei locuinte prin credit imobiliar in euro, poate fi realizata la o dobanda care pleaca de la 5.95% plus Euribor la 6 luni, in functie de avansul disponibil. Clientii bancii primesc o reducere de 0.2% la dobanda, in scadere fata de reducerea de 0.5% acordata in varianta precedenta.

Pentru toate tipurile de credite, BCR a eliminat comisionul lunar de administrare, insa a modificat in crestere comisionul de analiza a dosarului de credit, de la 290 euro la 390 euro, iar la imprumuturile in lei comisionul este acum de 1390 lei. Comisionul de analiza nu se aplica si in cazul creditelor de refinantare.

Oferta completa de credite a BCR, poate fi comparata pe moneycenter.ro, in sectiunea credite.

Banca a ieftin in schimb creditul in moneda nationala, unde rata dobanzii pleaca de la o marja de 3.5%, plus Robor la 6 luni, sau cu o dobanda fixa de 10.7% pe 5 ani, dupa care variabila.

Pentru un credit Prima Casa, clientii cu istoric bun in relatia cu BCR nu mai beneficiaza de oferta preferentiala de dobanda. Banca vinde acest produs doar in euro, la o rata a dobanzii de 4%, plus Euribor la 3 luni.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Credite