• Home
  • Credite
  • BCR reduce dobanzile la creditele de nevoi personale fara garantii in lei
BCR reduce dobanzile la creditele de nevoi personale fara garantii in lei
4 Aprilie 2011
Banca Comerciala Romana (BCR) a redus costul creditelor de nevoi personale in lei, in aceste conditii dobanda anuala efectiva (DAE) la acest tip de credite pleaca de la 13,24%.

Aprobarea creditului are loc in maximum 24 de ore, iar acest tip de credit este disponibil si pentru refinantarea creditelor detinute la BCR sau la alte banci, inclusiv suplimentarea acestora la costuri mai atractive.

Dobanda fixa la acest credit este de 12,5% pe an pentru clientii existenti sau care isi refinanteaza un credit de la alta banca, si de 13,5% pentru cei care nu au un istoric cu BCR si solicita un credit nou.

Clientii bancii pot obtine pana la 20.000 euro, iar perioada maxima de acordare a creditului este de maxim 10 ani. Oferta promotionala la credite cu dobanzi fixe in lei este valabila de la inceputul lunii aprilie pana in data de 14 mai 2011.

BCR mai ofera, contra cost, un plan de protectie al veniturilor solicitantului de credit in cazul pierderii locului de munca.

In plus, intre 1 aprilie - 14 mai 2011, clientii care solicita o simulare pentru un imprumut de nevoi personale de la BCR, participa la o tragere la sorti unde pot castiga in fiecare zi a campaniei echivalentul in lei a 1.000 euro.

In acelasi timp, clientii care solicita in unitatile BCR o simulare pentru un imprumut de nevoi personale primesc unul sau mai multe cupoane de recomandare, pe care le pot oferi prietenilor. Primele 1.000 de persoane recomandate care prezinta cuponul de recomandare si contracteaza un imprumut de nevoi personale pe perioada campaniei, primesc un cadou in valoare neta de 100 RON.

Mai multe informatii / Legaturi utile: Credite Nevoi personale


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Credite