• Home
  • Credite
  • BCR reduce dobanda fixa la credite de nevoi personale cu ipoteca
BCR reduce dobanda fixa la credite de nevoi personale cu ipoteca
13 Septembrie 2012
Pentru creditele de nevoi personale cu ipoteca in lei, banca a redus cu 2.2% procente dobanda fixa valabila pentru primii 5 ani

BCR vinde credite de nevoi personale fara ipoteca in lei cu dobanda fixa de 9.5% pentru primii 5 ani, in scadere de la 11.7%. Imprumutul poate fi acordat pe o perioada maxima de 25 de ani in cazul refinantarii de credite acordate dupa data de 31 octombrie 2011, in rest perioada maxima este redusa la 5 ani.

Astfel, in cazul imprumutului standard de nevoi personale cu ipoteca, clientii pot opta pentru dobanda fixa intreaga perioada, stiind de la inceput care va fi rata lunara pe toata durata creditului.

Banca ofera clientilor care isi vireaza salariul printr-un cont curent deschis la BCR, o reducere a dobanzii cu 0.2 procente.

Imprumutul de nevoi personale cu ipoteca poate fi accesat si in varianta de dobanda variabila, caz in care dobanda este formata din marja fixa a bancii de 4.5% peste dobanda Robor la 6 luni. Aceasta dobanda este aplicata si clientilor care obtin un imprumut de refinantare pe o perioada mai mare de 5 ani si aleg varianta cu dobanda fixa in primii 5 ani, dupa expirarea acestei perioade.

Pe langa dobanda, clientii platesc un comision de analiza de 390 euro sau 1390 lei. In cazul creditului pentru refinantare, acest comision este zero.

In plus, BCR a renuntat la varianta de credit cu dobanda fixa pentru primii 2 ani, atat la creditul in lei dar si la cel in euro.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Credite