• Home
  • Credite
  • BCR ofera clientilor dobanzi mai mici la creditele ipotecare in lei
BCR ofera clientilor dobanzi mai mici la creditele ipotecare in lei
28 Ianuarie 2013
Banca Comerciala Romana a redus, incepand de astazi, dobanda la creditele garantate cu ipoteca imobiliara acordate in lei, pentru clientii persoane fizice, cu 0,4 puncte procentuale.

Creditul ipotecar Casa Mea BCR permite clientilor sa isi cumpere sau sa isi construiasca o locuinta in regie proprie cat si prin intermediul unei firme de constructii, sa-si modernizeze casa sau, sa-si refinanteze un credit pentru casa contractat anterior. Avansul pentru acest tip de credit este de 15%, creditul putand fi acordat pe o perioada de pana la 30 de ani.

"Oferim clientilor nostri o dobanda speciala incepand de la 8,67% dobanda variabila pe toata perioada de creditare (DAE 9,12%) si 8,9% dobanda fixa pe primii 5 ani, ulterior variabila (DAE 9,23%) pentru creditele pentru casa in lei. Totodata venim in sprijinul clientilor nostri si le oferim gratuit polita de asigurare facultativa a imobilului, pe toata perioada de creditare. Aceasta reducere a dobanzii creditelor in lei subliniaza angajamentul BCR pentru creditarea in moneda nationala si consolideaza pozitia BCR ca si principal creditor ipotecar", a declarat Ioana Mihai, Sef Departament Credite Garantate din cadrul BCR.

In cazul creditelor de nevoi personale garantate cu ipoteca , dobanzile pornesc de la 8,9%, pentru clientii care isi incaseaza salariul in cont la BCR. Creditul de nevoi personale cu ipoteca Maxicredit BCR permite clientilor sa foloseasca banii in orice scop, inclusiv pentru refinantarea creditelor contractate anterior la BCR sau alte banci. Imprumutul se acorda fara nici un aport propriu din partea clientului.

BCR ofera clientilor de credite ipotecare gratuit asigurarea facultativa a imobilului, pe toata perioada de creditare, prin intermediul asiguratorului Omniasig.

Banca a renuntat la finalul anului trecut sa mai acorde credite ipotecare in euro, dupa ce renuntase in cursul anului trecut si la creditele de nevoi personale in euro. De altfel, BCR nu mai vinde clientilor persoane fizice, de la finalul anului trecut nici un credit in valuta, oferta bancii este directionata catre credite in lei.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Credite