• Home
  • Credite
  • BCR Banca pentru Locuinte a redus dobanda la creditele in lei
BCR Banca pentru Locuinte a redus dobanda la creditele in lei
4 Februarie 2014
BCR Banca pentru Locuinte (BCR BpL), liderul pietei de economisire-creditare pentru domeniul locativ, a redus rata dobanzii la creditele intermediare si anticipate acordate in lei si garantate cu ipoteca, de la 6.25% la doar 4.44% pe an, pe toata perioada creditului, pentru solicitarile de credit initiate de clienti dupa 1 februarie 2014.

Creditele intermediare si anticipate, cu dobanda fixa de 4.44% pe an pe toata perioada pot fi folosite de clientii care doresc sa isi cumpere o locuinta sau un teren, sa isi renoveze, modernizeze sau sa reabiliteze termic locuintele.

Clientii incheie la acordarea creditului intermediar sau anticipat si un contract de economisire-creditare. Acesta le asigura la finalizarea contractului de creditare intermediar sau anticipat trecerea in continuare la credit cu dobandă fixa bauspar de numai 5% sau 6% pe an, in functie de tipul produsului ales.

"In conditiile de piata actuale, venim in intampinarea clientilor care doresc sa investeasca in domeniul locativ cu o reducere de dobanda importanta la creditele intermediare si anticipate garantate cu ipoteca imobiliara dobanda se reduce de la 6.25% la 4.44% pe an pe toata perioada creditului, indiferent de tipul de contract. Creditele cu dobanda redusa vor putea fi contractate atat de clientii existenti in portofoliul BCR Banca pentru Locuinte, cat si de clientii noi, care doresc sa isi cumpere o locuinta sau un teren, sa isi renoveze sau sa isi modernizeze locuintele", a declarat Carmen Schuster, Vicepresedintele BCR Banca pentru Locuinte.

Produsele BCR Banca pentru Locuinte nu sunt afectate de riscurile valutare si riscurile de crestere a dobanzii, fiind doar in lei si cu dobanda fixa. In plus, clientii nu platesc comision la acordarea creditului si nici in cazul rambursarii anticipate, BCR Banca pentru Locuinte oferind numai produse cu zero comision de analiza a creditului si zero comision de rambursare anticipata, iar evaluarea imobilului adus in garantie si asigurarea de viata sunt, de asemenea, gratuite.

In cazul unui credit anticipat pentru modernizarea locuintei, in suma de 45.000 lei, reducerea dobanzii la creditele intermediare si anticipate aduce o reducere de 68 lei a ratei lunare.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Credite