• Home
  • Credite
  • BCR ajusteaza dobanda la credite la evolutia Euribor si Robor
BCR ajusteaza dobanda la credite la evolutia Euribor si Robor
5 Februarie 2012
Banca a modificat rata dobanzii la creditele noi acordate in conformitate cu valorile actuale ale Euribor sau Robor, incepand cu 1 februarie

Datorita scaderii dobanzii Euribor si Robor, fata de valorile valabile la inceputul anului, noile dobanzi la credite sunt mai mici cu peste 0.2 procente.

Pentru un credit ipotecar in euro, dobanda este situata intre 7.168% si 7.768%, in functie de avansul de care dispune clientul. Cei care isi vireaza salariul intr-un cont curent deschis la BCR, primesc o reducere de 0.2 procente, fata de dobanda standard.

BCR are in oferta si variante de credite prin care clientii pot opta pentru o perioada de 2 sau 5 ani cu dobanda fixa, apoi aceasta este calculata in functie de dobanda Robor sau Euribor plus marja fixa a bancii.

La varianta pe 5 ani, dobanda fixa pleaca de la 7.75%, in timp ce daca se opteaza pentru o dobanda fixa pe 2 ani, dobanda perceputa este mai mica si incepe de la 7.45%, in functie de avansul disponibil si daca clientul isi incaseaza salariul prin banca.

In cazul unui credit Prima Casa, dobanda a coborat la 5.125%, formata din marja bancii de 4% si dobanda Euribor la 3 luni. In luna ianuarie pentru acelasi tip de credit, dobanda era de 5.36%.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Credite