• Home
  • Credite
  • BCR a scumpit creditele de nevoi personale garantate cu pana la 0.3 procente
BCR a scumpit creditele de nevoi personale garantate cu pana la 0.3 procente
4 Octombrie 2011
Imprumuturile garantate cu ipoteca de nevoi personale in lei s-au scumpit cu 0.3%, iar la cele in euro banca a majorat marja cu 0.2 puncte procentuale

Astfel, creditele pentru nevoi nenominalizate sau de refinantare cu ipoteca in lei, au acum marje de 3.3% peste dobanda Robor la 6 Luni daca sunteti client BCR sau 3.8% plus Robor la 6 Luni pentru clientii fara istoric cu banca.

La creditele de nevoi personale in euro, clientii bancii platesc o rata a dobanzii de 5.1% peste dobanda interbancara Euribor la 6 Luni, iar cei care nu au un istoric cu BCR beneficiaza de o dobanda de 5.6% plus Euribor la 6 Luni.

Comisionul de analiza solicitat de banca la acordarea de credite are valoarea de 290 euro sau 1200 lei, iar la refinantare credite de la alte institutii financiare beneficiati de comision 0 de analiza.

Banca ofera posibilitatea de a beneficia de o dobanda fixa in primii 5 ani de creditare, dupa care dobanda devine variabila. Rata de dobanda fixa este de 7.8% la euro daca sunteti clientul bancii sau 8.3%, iar la lei dobanda variaza de la 10.4% la 10.9% daca nu aveti un istoric cu banca.

Mai multe informatii / Legaturi utile: Compara credite de Nevoi Personale cu Ipoteca


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Credite