• Home
  • Credite
  • BCR a redus dobanda la creditele imobiliare in lei
BCR a redus dobanda la creditele imobiliare in lei
2 Iulie 2013
De aceasta reducere beneficiaza clientii care isi incaseaza salariul prin BCR, banca majorand de 2.5 ori discountul de dobanda oferit la creditele imobiliare in lei pentru achizitia unei locuinte.

BCR a majorat de la 0.2 puncte procentuale la 0.5 puncte procentuale, discountul de dobanda de care beneficiaza clientii care isi incaseaza salariul prin banca. Reducerea de dobanda se acordă atat clientilor care deja incaseaza salariul la BCR cat si clientilor care decid sa-si vireze salariul la BCR.

Banca ofera la creditele pentru investitii imobiliare in lei, o dobanda de 6.25%/an, fixa in primii 3 ani, pentru clientii care dispun de un avans de minim 25% si isi incaseaza salariul la BCR.

"Dorim sa recompensam clientii fideli care aleg sa ia un credit in lei, pentru casa, de la BCR. Acesti clienti beneficiaza de o dobanda de 6.25%/an, fixa pe 3 ani (DAE 6.67%) care, la ora actuala, este printre cele mai atractive de pe piata. Un avantaj major pentru clientii care acceseaza credite in lei este acela ca pot obtine o suma cu pana la 20% mai mare fata de un imprumut in EUR, iar cel mai important aspect pentru clientul care doreste sa achizitioneze o casa este suma pe care o poate imprumuta. In plus, in acest moment costul creditului in lei este comparabil cu cel al creditelor in EUR si asta fara a mai pune la socoteala riscul valutar care poate transforma un credit in EUR intr-un credit mai scump decat unul in lei", a declarat Andrew Gerber, Director executiv Directia Managementul Produselor Retail, BCR.

Compara oferta completa de credite imobiliare in lei sau euro de la bancile din Romania.

Clientii pot obtine de la BCR o aprobare financiara a creditului, valabila 90 de zile, timp in care acestia au posibilitatea sa caute locuinta dorita, care se incadreaza in valoarea imprumutului aprobat de banca.

Pentru aprobarea financiara, clientii BCR au nevoie de 3 acte: Adeverinta de Salariu sau Extras de cont, Document din care sa reiasa venitul realizat pe anul anterior si Factura de utilitati.

BCR este prima banca din Romania care a luat decizia de a acorda credite doar in moneda nationala incepand din luna Octombrie 2012 si care si-a asumat rolul de formator de piata in ceea ce priveste creditarea in lei.

Clientii care aleg creditul imobiliar de la BCR beneficiaza, gratuit, de polita de asigurare facultativa a imobilului pe toata perioada de creditare.

Pentru un credit in valoare totala de 150.000 lei, pe 30 de ani, valoarea DAE este de 6.67%, dobanda fixa in primii 3 ani de 6,25%/an si ulterior variabila, 6.45%/an (ROBOR 6 luni + 1.9 %), iar rata lunara este de 923 lei. Valoare totala platita de client pe toata perioada creditului ajunge la suma de 339.655 lei, cu 189.655 lei mai mult fata de valoarea imprumutata.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Credite