• Home
  • Credite
  • BCR a redus dobanda la creditele de nevoi personale cu ipoteca
BCR a redus dobanda la creditele de nevoi personale cu ipoteca
18 Februarie 2014
Banca Comerciala Romana reduce, incepand din aceasta saptamana, dobanzile pentru creditele de nevoi personale cu ipoteca Maxicredit cu 1.25%.

Astfel, dobanda la creditele de consum in lei garantate cu ipoteca scade pana la 5.75%, fixa pe 5 ani si ulterior variabila, Robor 6 luni + 2.5% marja bancii, pentru clientii care isi incaseaza salariul in cont la BCR.

Creditul de nevoi personale cu ipoteca ofera posibilitatea clientilor de a utiliza banii in orice scop, fara sa fie conditionati de banca.

Dobanda la credit este cu 0.5% puncte procentuale mai mica pentru clientii care isi incaseaza salariul la BCR sau aleg sa isi vireze salariul intr-un cont curent la BCR.

Pentru refinantarea unui credit in valoare totala de 90.000 lei, pe 25 de ani, dobanda este de 5.75% fixa in primii 5 ani si ulterior variabila, 5.76%/an (ROBOR 6M + 2.5%). Comisionul de analiza este zero, rata lunara este de 566 lei, iar valoarea totala platibila ajunge la 170.269 lei.

BCR a inregistrat o crestere semnificativa a numarului solicitarilor clientilor pentru creditele in lei destinate investitiilor imobiliare, iar 1 din 3 clienti ia un credit in lei de la BCR pentru cumpararea unei locuinte.

Recent, BCR a redus si costul creditelor acordate in cadrul Programului Prima Casa, prin reducerea marjei de dobanda pentru clientii care isi incaseaza salariul la BCR la 2%, dobanda ajungand la 5.52%.

BCR este prima banca din Romania care a luat decizia de a acorda credite preponderent in moneda nationala incepand din luna octombrie 2012.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Credite