• Home
  • Credite
  • BCR a redus comisionul de analiza la credite ipotecare in lei
BCR a redus comisionul de analiza la credite ipotecare in lei
19 Septembrie 2012
Pentru creditele de nevoi personale cu ipoteca si cele ipotecare in lei, comisionul de analiza a fost redus cu 400 lei

Clientii bancii care doresc un credit ipotecar in lei sau unul de nevoi personale cu ipoteca in lei, platesc cu 400 lei mai putin pentru comisionul de analiza a imprumutului, care se plateste o singura data la acordarea acestuia, respectiv 990 lei.

Prin aceasta reducere de comision, BCR incearca sa atraga clientii catre creditele ipotecare in lei, dupa ce dobanda la aceste credite a crescut datorita dobanzii Robor, care a crescut cu aproape 2 procente de la minimul inregistrat in luna aprilie.

Clientii bancii care vor prefera in continuare sa se imprumute in euro, platesc un comision de 390 euro, aproape dublu fata de cel pentru credit ein moneda nationala.

Pentru credite de nevoi personale garantate in lei, BCR ofera posibilitatea clientilor de a se imprumuta la o dobanda fixa pe intreaga perioada de creditare de 5 ani. Dobanda are valoarea de 9.5%, insa pentru acei clienti care isi vireaza salariul prin banca, dobanda este redusa la 9.3%. In acest fel, clientii nu trebuie sa isi mai faca griji daca dobanda Robor creste in aceasta perioada, rata lunara ramane fixa.

Pe langa aceasta reducere a comisionului de analiza, BCR a dublat comisionul unic pentru prestarea de servicii suplimentare de catre banca, la cererea clientului, dupa acordarea imprumutului. Valoarea noului comision este de 90 lei, fata de 10 euro, aplicata pentru toate tipurile de credite.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Credite