• Home
  • Credite
  • BCR a lansat credite pentru plata studiilor
BCR a lansat credite pentru plata studiilor
28 Iunie 2012
Suma maxima care poate fi obtinuta pentru plata studiilor prin intermediul BCR, este de 50.000 euro sau echivalent lei

Odata cu limitarea perioadei pentru credite de nevoi personale la maxim 5 ani, bancherii lanseaza imprumuturi cu destinatie specifica, care pot fi acordate pe o perioada mai mare.

In cazul BCR, creditul pentru plata studiilor poate fi acordat pe o perioada maxima de 10 ani, daca creditul este negarantat si 15 ani daca clientul ofera o garantie imobiliara.

Imprumutul poate fi folosit pentru plata de studii postliceale, universitare sau postuniversitare, efectuate in tara sau strainatate, dar si pentru acoperirea cheltuielilor de cazare si masa in aceasta perioada.

Creditul negarantat - Academic BCR, este acordat in lei cu dobanda fixa, valoarea maxima este de 30.000 lei pe maxim 7 ani, in cazul studiilor postliceale si universitare. Pentru studiile postuniversitare valoarea creditului ajunge la 88.000 lei, iar perioada maxima este de 10 ani.

Varianta cu garantii imobiliare se acorda tot pe maxim 7 ani in cazul studiilor postliceale si universitare, iar suma maxima ajunge la 25.000 euro sau echivalent lei, in timp ce pentru studii universitare suma maxima este dubla iar perioada ajunge pana la 15 ani.

Pentru creditele cu garantii imobiliare, BCR ofera gratuit asigurarea acesteia pe toata perioada imprumutului. Banii sunt virati de catre banca direct in contul institutiei de invatamant, integral sau in transe anuale sau semestriale, pe toata durata studiilor si pe baza de documente justificative.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Credite