• Home
  • Credite
  • BCR a acordat credite Prima Casa 4 in valoare de 300 milioane euro
BCR a acordat credite Prima Casa 4 in valoare de 300 milioane euro
13 Februarie 2012
Banca acorda credite in cadrul programului Prima Casa 4, intr-un ritm mult mai alert fata de programele anterioare

Daca in cadrul ultimului program au fost acordate credite in valoare de 300 milioane euro, in cadrul celor 4 programe, BCR a acordat peste 23.000 de credite in valoare totala de aproximativ 900 milioane euro.

Majoritatea clientilor care acceseaza un credit Prima Casa sunt barbati cu varste intre 25 si 34 de ani, in timp ce perioada este cea maxima de 30 ani. Valoarea medie a unui imprumut este de 37.700 euro, in scadere fata de valoarea inregistrata in prima etapa de 41.200 euro, ce reflecta scaderea preturilor locuintelor din ultimii 3 ani.

Clientii eligibili pentru a accesa un credit Prima Casa, nu trebuie sa detina in proprietate exclusiva sau impreuna cu sotul sau sotia, nici o locuinta, indiferent de modul si momentul in care a fost dobandita, sau care detine in proprietate exclusiva sau impreuna cu sotul sau sotia, cel mult o locuinta cu o suprafata utila mai mica de 50 mp.

BCR vinde clientilor credite Prima Casa in euro la o dobanda de 4% peste dobanda Euribor la 3 luni, pe o perioada maxima de 30 ani si un avans minim de 5 procente. Pentru facilitarea incadrarii clientilor in conditia de venit, banca accepta pana la 3 codebitori, iar comisionul de analiza si cel de administrare lunara, are valoarea zero.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Credite