• Home
  • Credite
  • Bank of Cyprus a extins oferta de credite si vinde finantari in moneda nationala
Bank of Cyprus a extins oferta de credite si vinde finantari in moneda nationala
18 Ianuarie 2012
Imprumuturile acordate de banca cu garantie ipotecara, pot fi accesate de catre clienti si in lei

Oferta de credite in moneda nationala se adreseaza acelor clienti care sunt dispusi sa constitue o ipoteca in favoarea bancii asupra unui bun imobiliar. Pentru un credit de nevoi personale, banca ofera clientilor doar varianta in euro, cu o rata a dobanzii de 14.4% peste Euribor la 3 luni si un comision de analiza de 200 euro.

La imprumutul pentru achizitie locuinta si cel de nevoi personale garantat cu ipoteca, Bank of Cyprus a introdus cate 2 variante de produs in lei. O varianta standard si una care se adreseaza clientilor care isi vireaza salariul intr-un cont curent, deschis la Bank of Cyprus.

Pentru un credit ipotecar de achizitie locuinta standard, dobanda are valoarea de 4% plus Robor la 3 luni, in timp ce pentru conturile de salariu, dobanda scade cu 0.5%.

Imprumutul de nevoi personale cu ipoteca, poate fi accesata cu o rata a dobanzii de 4.75% peste Robor la 3 luni sau cu 4.25%, plus Robor, de catre cei care isi incaseaza salariul prin banca.

Banca nu percepe alte tipuri de comisioane, la credite cu ipoteca, iar perioada de creditare se intinde pana la 35 de ani.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Credite