• Home
  • Credite
  • Bani inapoi din dobanda platita la creditul de nevoi personale
Bani inapoi din dobanda platita la creditul de nevoi personale
3 Aprilie 2013
Volksbank a lansat o oferta prin care ramburseaza clientului lunar 5% din dobanda platita la creditul de nevoi personale.

Promotiile pentru atragerea de clienti catre imprumuturile de nevoi personale, iau forme tot mai variate. Confruntate cu lipsa cererii din partea clientilor prea indatorati, cu venituri reduse, sau carora le este frica sa mai acceseze un credit, bancile trebuie sa inventeze noi promotii care sa atraga clientul in sucursale.

Volksbank a venit cu o noua promotie, prin care vinde credite pentru nevoi personale cu Economii in lei si dobanda fixa de 12%, redusa de la 14.5%, plus un bonus lunar reprezentand 5% din valoarea dobanzii platite de client la creditul contractat.

In plus, contul de economii este oferit gratuit de catre banca, fara comisioane de administrare, pe perioada creditarii. In acest fel Volksbank reuseste sa vanda si alte produse clientului care doreste un credit, acesta putand opta apoi sa beneficieze in continuare de acesta dupa achitarea imprumutului, contra cost.

Promotia este valabila pentru creditele contractate pana la 31 mai 2013, iar bonusul de 5% din dobanda si dobanda promotionala de 12% este disponibila doar pentru creditele de nevoi personale acordate pe maxim 5 ani.

Banca a majorat recent si suma maxima acordata prin intermediul unui credit de nevoi personale fara garantii la 70.000 lei.

Clientii bancii pot accesa credite de refinantare fara garantii pe o perioada de pana la 10 ani, daca imprumuturile refinantate au fost acordate inainte de 31 octombrie 2011.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Credite