• Home
  • Credite
  • Bancpost vinde mai scump creditele de nevoi personale cu ipoteca
Bancpost vinde mai scump creditele de nevoi personale cu ipoteca
20 Octombrie 2011
Banca ofera clientilor creditul de nevoi personale cu garantii imobiliare 'Casa de treaba' la o rata a dobanzii mai mare cu 0.2 procente

Solicitantii de credite de nevoi personale cu ipoteca Casa de treaba, care solicita o finantare mai mica de 50% din valoarea garantiei, beneficiaza de o marja de dobanda de 5.95% plus Euribor la 3 luni sau la imprumuturile in lei de 4.95% peste Robor la 3 luni.

Daca doriti sa primiti un credit mai mare de 50% din garantia adusa, marja de dobanda fixa pentru intrega perioada de creditare creste cu 0.5 procente.

Suma maxima care poate fi accesata este de 100.000 euro, pe o perioada de pana la 25 de ani. La acordarea creditului trebuie sa platiti un comision in valoare de 400 euro sau 1500 lei, comisionul de administrare credit este 0, iar comisionul unic pentru servicii prestate dupa acordare este de 250 lei.

Pana la finalul anului, clientii beneficiaza de evaluare gratuita a imobilului adus in garantie si in plus banca ofera un voucher de 2000 lei valabil in reteaua Altex, Media Galaxy, bauMax sau Elvila.

Mai multe informatii / Legaturi utile: Compara credite de nevoi personale cu ipoteca


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Credite