• Home
  • Credite
  • Bancpost te plateste daca recomanzi clienti care vor credite ipotecare
Bancpost te plateste daca recomanzi clienti care vor credite ipotecare
13 Februarie 2013
Cu o cerere pentru credite din ce in ce mai scazuta, bancherii au trecut la tactici tot mai agresive pentru a vinde credite.

Astfel, Bancpost recompenseaza cu 1000 lei fiecare recomandare care se finalizeaza cu acordarea unui credit ipotecar. De aceasta facilitate beneficiaza recomandarea de credite ipotecare si de credite pentru nevoi personale cu ipoteca.

Programul de recompensare se adreseaza clientilor bancii, care recomanda unui prieten unul din produsele de creditare cu ipoteca din oferta bancii. In cadrul campaniei promotionale nu intra si creditele acordate prin programul Prima Casa.

Premiul in valoare de 1000 lei se acorda prin intermediul un voucher, dupa acordarea creditului de catre Bancpost. Voucher-ul poate fi folosit pentru cumparaturi la unul dintre comerciantii agreati: Altex, Media Galaxy, Elvila sau bauMax.

Banca ofera si celor care acceseaza un credit cu ipoteca un voucher cadou. Valoarea acestuia este de 2000 lei, si este valabil pentru cumparaturi la aceeasi comercianti. Promotia este valabila pana la finalul lunii iunie 2012, si doar pentru credite ipotecare cu o valoare mai mare de 10.000 euro.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Credite