• Home
  • Credite
  • Bancpost reduce dobanda la creditele de nevoi personale fara ipoteca in lei
Bancpost reduce dobanda la creditele de nevoi personale fara ipoteca in lei
21 Mai 2013
Banca a redus dobanda la creditele de nevoi personale acordate in moneda nationala, atat pentru cele cu dobanda variabila dar si pentru creditele cu dobanda fixa.

Rata anuala a dobanzii variabile pentru creditele de nevoi personale in lei este mai mica cu un procent, noile dobanzi sunt cuprinse intre 8.5% si 12.9%, in functie de profilul clientului si istoricul de creditare din Biroul de Credit. Dobanzile sunt valabile atat pentru creditele noi dar si pentru refinantarea imprumuturilor existente.

In cazul creditului de nevoi personale cu dobanda fixa pe intreaga perioada de creditare, dobanda este situata acum intre 11.5% si 16%, in scadere cu peste 2 procente.

Tot in cursul acestei luni, Raiffesein Bank a efectuat o reducere asemanatoare a dobanzii pentru creditele de nevoi personale fara garantii in lei. Scaderea indicilor Robor incepe astfel sa puna presiune pe bancheri, care se vad nevoiti sa reduca dobanzile, daca vor sa acorde credite.

Creditul de nevoi personale "Nume Prenume" de la Bancpost poate fi accesat pe o perioada intre 12 si 60 de luni, suma minima fiind de 1.500 lei, iar cea maxima de 40.000 lei. Banca se lauda cu un termen scurt de preapobare a imprumutului, oferta personalizata fiind disponibila in numai 15 minute.

Creditul se adreseaza persoanelor fizice rezidente, cu varsta cuprinsa intre 23 si 65 de ani, care realizeaza venituri constante si nu inregistreaza debite sau alte obligatii neachitate.

Clientii bancii beneficiaza de comision de analiza zero, pentru creditele de nevoi personale acordate pana la data de 30 iunie 2013.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Credite