• Home
  • Credite
  • Bancpost continua promotia la credite ipotecare
Bancpost continua promotia la credite ipotecare
30 Ianuarie 2012
Pana la sfarsitul lunii martie 2012, la acordarea unui credit ipotecar, banca ofera un voucher cadou in valoare de 2000 lei

Clientii bancii care acceseaza un credit ipotecar in valoare de minim 10.000 euro sau in cazul refinantarii de credite, suma suplimentara este mai mare de 10.000 euro, primesc din partea Bancpost un voucher in valoare de 2.000 lei. Acest voucher poate fi utilizat in reteaua de magazine Altex, bauMax, Elvila si Media Galaxy in termen de 3 luni de la acordarea creditului, pentru achizitia de produse in valoare de minim 2.000 lei.

In plus, banca ofera pana la 31 martie 2012 evaluarea gratuita pentru primul imobil adus in garantie la imprumutul de nevoi personale cu ipoteca Casa de Treaba si la creditul pentru achizitia de locuinte EuroIpotecar.

De aceleasi facilitati beneficiaza si clientii pentru credite Prima Casa, care pe langa dobanda de 4% peste Euribor la 3 luni sau 2.5% plus Robor la 3 luni, pot acum sa economiseasca banii necesari evaluarii si sa mobileze casa nou cumparata, folosind voucher-ul cadou.

Pentru acordarea imprumutului, banca percepe un comision de analiza de 400 euro sau 1500 lei. Aceste comisioane nu se aplica si creditelor Prima Casa, la care exista insa un comision anual de administrare de 0.245% aplicat la soldul imprumutului.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Credite