• Home
  • Credite
  • Bancherii ne invita sa luam credite de nevoi personale cu dobanda fixa
Bancherii ne invita sa luam credite de nevoi personale cu dobanda fixa
20 Mai 2012
Odata cu limitarea perioadei pentru un credite de nevoi personale fara ipoteca la 5 ani, bancherii au curajul de a lansa produse cu dobanda fixa in lei pe intreaga perioada

Dupa ce a reintrodus in oferta creditul de nevoi personale fara ipoteca, Volksbank a lansat si varianta cu dobanda fixa pe intreaga perioada a imprumutului. Banca a inceput in ultimele luni sa vanda din nou credite, care au disparut din oferta bancii odata cu criza financiara care a stopat cresterea agresiva din perioada 2006 - 2008 si care a dus banca pana pe locul 3 in topul institutiilor financiare din Romania.

Dobanda pentru un credit nevoi personale Aniversar in lei este de 12%, fixa pe intreaga perioada, iar suma maxima ajunge la 45.000 lei. Pe langa dobanda clientul nu mai plateste alte comisioane si in plus primeste gratuit o asigurare de viata pe toata durata imprumutului.

Solicitarile venite din partea clientilor dupa acordarea imprumutului sunt taxate de banca cu un comision unic de 150 lei. Oferta este parte a unei campanii lansate de banca pentru a sarbatori 12 ani de prezenta pe piata din Romania.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Credite