• Home
  • Credite
  • Banca Transilvania vinde credite Prima Casa in lei cu dobanda de 3.76% pe an
Banca Transilvania vinde credite Prima Casa in lei cu dobanda de 3.76% pe an
24 Septembrie 2013
Banca desfasoara in prezent o promotie pentru clientii care doresc sa cumpere o locuinta prin intermediul programului Prima Casa in lei.

Dobanda oferita este de 3.76% pe an, respectiv Robor la 3 luni plus 0% marja, la care se adauga si un comision lunar de administrare de 0.17%, aplicat la soldul imprumutului.

Imprumutul este acordat in moneda nationala, iar suma maxima care poate fi accesata poate ajunge la 71.250 euro, echivalent lei. Avansul necesar pentru accesarea unuio credit Prima Casa este de 5% din pretul locuintei sau din valoarea de construire a locuintei.

Gradul de indatorare poate ajunge pana la 65%, iar evaluarea imobilului este realizata gratuit de catre un evaluator al Bancii Transilvania.

Compara dobanda oferita la creditele Prima Casa in lei.

In cazul unui credit pentru cumpararea unei locuinte in valoare de 57.000 euro pe o perioada de 30 de ani, rata lunara pleaca de la 1615 lei, iar dobanda anuala efectiva sau DAE ajunge la 6.23%.

Oferta bancii este in prezent cea mai buna din piata, fiind si singura oferta care are o dobanda mai mica de 6.5% la lei.

Diferenta fata de cea mai buna oferta pentru un credit imobiliar in euro este mai mica de 1 procent, clientii fiind in schimb protejati in fata fluctuatiilor de curs valutar.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Credite