• Home
  • Credite
  • Banca Transilvania vinde credite de nevoi personale cu dobanda de 10%
Banca Transilvania vinde credite de nevoi personale cu dobanda de 10%
7 Mai 2012
Dobanda este este fixa pe intreaga perioada de acordare a creditului, de maxim 5 ani, pentru credite de nevoi personale fara garantii acordate in moneda nationala

Dobanda fixa de 10% pentru un credit de nevoi personale fara garantii materiale in lei, se apropie foarte mult de ofertele existente in piata pentru credite cu ipoteca si este disponibila acelor clienti care isi vireaza veniturile prin banca.

Clientii care nu isi vireaza veniturile in cont la Banca Transilvania primesc in plus 0.5% la dobanda. Pe langa dobanda, banca nu percepe alte comisioane pentru aceste credite, comisionul de analiza dosar fiind zero pana la finalul acestui an.

Deoarece este un credit cu dobanda fixa, rambursarea in avans a creditului este taxata cu un comision de 1% din valoarea creditului rambursat sau 0.5% daca rambursarea este efectuata in ultimul an. Serviciile solicitate de clienti dupa acordarea imprumutului, sunt taxate de banca cu un comision fix de 50 lei pentru fiecare serviciu prestat.

In cazul unui credit de 20.000 lei acordat pe o perioada de 5 ani, rata lunara este de 425 lei, iar suma totala de rambursat ajunge la 25.496 lei.

Banca Transilvania ofera clientilor posibilitatea de a se imprumuta cu o dobanda variabila de 6.15% peste Robor la 6 luni sau 6.4% peste Robor la 6 luni, daca clientul nu isi incaseaza venitul prin banca. Ca si in cazul variantei cu dobanda fixa, dobanda reprezinta singurul cost al acestui tip de imprumut.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Credite