• Home
  • Credite
  • Banca Romaneasca a ieftinit creditul de nevoi personale fara garantii
Banca Romaneasca a ieftinit creditul de nevoi personale fara garantii
5 Martie 2013
Banca a redus marja de dobanda cu 2 procente, la pentru creditul de nevoi personale fara garantii in lei si cu 1 procent la cel de refinantare.

Dobanda solicitata de banca pentru creditul de nevoi personale in lei fara garantii este de 7% peste Robor la 3 luni, mai mica cu 2 procente. Pentru varianta de credit cu comision de administrare lunara de 0.2%, rata dobanzii este de 4.1% peste Robor la 3 luni.

Banca a eliminat si comisionul de analiza pentru imprumutul de nevoi personale, care avea valoarea de 350 lei, si era achitat o singura data de catre client, la acordarea creditului.

Dobanda pentru creditul de nevoi personale fara garantii pentru refinantarea altor credite de la Banca Romaneasca sau de la alte banci a fost redusa cu 1 procent si are acum aceleasi valori ca in cazul creditul de nevoi personale standard.

Dobanda la creditele de nevoi personale in lei a inregistrat o crestere in a doua parte din 2012, datorita avansului inregistrat de indicele Robor, utilizat la calcularea dobanzilor variabile pentru creditele de nevoi personale.

Confruntate si cu lipsa cererii din partea clientilor, bancile sunt nevoite sa reduca dobanda la credite, care chiar daca este mult mai mica fata de acum cativa ani, este considerata de majoritatea romanilor ca fiind mult prea mare, pentru conditiile actuale.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Credite