• Home
  • Credite
  • Banca Carpatica vinde credite cu garantie depozit Colateral
Banca Carpatica vinde credite cu garantie depozit Colateral
6 August 2012
Clientii bancii care dispun de economii si doresc sa acceseze credite de nevoi personale sau de refinantare pot sa ofere drept garantie depozite bancare

Suma maxima care poate fi contractata pentru un credit nevoi personale sau de refinantare este de 500.000 euro sau echivalent lei.

Dobanda aplicata pentru aceste credite este de 5% peste Robor la 6 luni sau 7% peste Euribor la 6 luni, in cazul imprumuturilor in euro, fara alte comisioane suplimentare.

Perioada de creditare se poate intinde pana la 35 de ani, una dintre cele mai mari perioade existente in piata in prezent.

Respectand strategia adoptata de Banca Comerciala Carpatica, am inclus in oferta bancii un nou produs: creditul cu CASH COLATERAL. Cum ne-am obisnuit deja clientii, si acest produs este oferit fara comisioane, iar dobanda este avantajoasa, atat pentru credit, cat si cea oferita la constituirea depozitului colateral, a afirmat Razvan Vlasceanu, Director Directia Marketing, Dezvoltare si Monitorizare Produse Persoane Fizice, in cadrul Bancii Comerciale Carpatica.

Banca Carpatica este o institutie financiara cu capital romanesc care este cotata la Bursa de Valori din Bucuresti.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Credite