• Home
  • Credite
  • Au fost acordate 1000 de credite prin programul Prima Casa 4
Au fost acordate 1000 de credite prin programul Prima Casa 4
21 Iulie 2011
In mai putin de o luna de cand a devenit operational programul Prima Casa 4, au fost acordate deja 1000 de credite.

Debutul oficial al celei de-a patra etape a programului Prima Casa a avut loc pe 17 iunie, cand BCR a acordat primul credit.

Din 17 iunie Fondul National pentru Garantarea Creditelor a acordat 1000 de garantii care insumeaza aproximativ 21 milioane de euro plus inca 400 de dosare care sunt in stadiul de analiza.

Statul garanteaza de aceasta data 50% din valoarea creditului, valoarea medie a unei garantii ajungand la 20.200 euro, ceea ce inseamna ca valoarea medie a unui credit Prima Casa este de aproximativ 40.000 euro.

Printre bancile care mai sunt operationale in program se numara si Millenium, Piraeus, Banca Transilvania, OTP, BRD, Alpha Bank si CEC Bank.

Ritmul de primire a dosarelor a crescut si el in ultima perioada, ajungand la 80 de dosare/zi, dublu fata de acum 2 saptamani.

Alte opt banci pe langa cele de mai sus si-au anuntat participarea in program, urmand sa finalizeze implementarea formalitatilor. Acestea sunt: Raiffeisen, UniCredit, Bancpost, Intesa, Banca Romaneasca, Emporiki, RIB si Leumi.

Mai multe informatii / Legaturi utile: Compara credite Prima Casa


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Credite