• Home
  • Credite
  • Alpha Bank acorda 10000 euro in plus, la refinantare credite ipotecare
Alpha Bank acorda 10000 euro in plus, la refinantare credite ipotecare
8 Aprilie 2012
In cazul refinantarii unui credit ipotecar existent, contractat la o alta institutie financiara, clientii pot obtine suplimentar 10% din soldul refinantat, pentru amenajarea locuintei

Valoarea maxima a sumei suplimentare pentru amenajarea locuintei, acordate de banca la refinantarea unui credit ipotecar, poate ajunge 10.000 euro, in functie de veniturile si garantiile prezentate.

Banca vinde credite ipotecare de refinantare in euro, cu o dobanda de 5% peste Euribor 3M (la 3 luni), iar la lei aceasta este de 4.25% peste Robor la 3 luni.

Clientii care isi incaseaza salariul intr-un cont curent deschis la Alpha Bank primesc o reducere de 0.25%, aplicata la marja de dobanda, pe toata perioada de creditare. Banca vinde aceste credite pe o perioada maxima de 35 ani, iar comisionul de analiza este zero.

Pentru achizitia unei locuinte, oferta bancii include credite acordate in cadrul programului guvernamental Prima Casa, dar si credite ipotecare clasice.

Pentru un credit Prima Casa, rata dobanzii este formata din marja bancii de 4% la euro si 2.5% la lei, la care se adaugara dobanda Euribor la Robor la 3 luni. In plus, clientii mai platesc un comision anual pentru Fondul de Garantare in valoare de 0.49%, aplicat la jumatate din soldul creditului.

Comisionul de analiza a dosarului de credit Prima Casa este zero, in conditiile in care la un credit ipotecar acesta are valoarea de 400 euro, indiferent de suma imprumutului, iar marjele de dobanda sunt mai mari cu aproape un procent la euro si 2 procente la lei.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Credite