• Home
  • Banci
  • Credit Europe Bank (Romania) S.A.

Credit Europe Bank (Romania) S.A.

Credit Europe Bank este prezenta pe piata romaneasca din februarie 2000, iar in prezent face parte din grupul olandez Credit Europe Bank N.V., care a fost fondat in anul 1994. Pana in anul 2007, banca a functionat in Romania sub denumirea de Finansbank.

Credit Europe BankOpinii clienti: Voturi: 14 / Nota: 3.36
Calitatea serviciilor:
Voturi: 4 / Nota: 3.50
Dobanzi si comisioane:
Voturi: 5 / Nota: 4.20
Operativitate:
Voturi: 2 / Nota: 2.50
Angajati:
Voturi: 3 / Nota: 2.33
Credit Europe Bank
  • Adresa: Bucuresti, Bdul Timisoara nr.26Z, Cladirea Anchor Plaza, sector 6
  • Cod SWIFT: FNNBROBU
  • Cod BIC: FNNB
  • Nr. inreg: J40/18074/1993
  • tel: 021 406 40 00
  • fax: 021 317 20 66
  • call center: 0801 000 000
  • web: www.crediteurope.ro
Credite Prima Casa Dobanzi depozite bancare
Credite Nevoi Personale Conturi de economii
Credite Ipotecare-Imobiliare Conturi curente
Refinantare Credite Carduri de credit
Stiri Credit Europe Bank

Categorie : Credite
BRD a lansat si in acest an traditionala promotie de primavara la creditele de nevoi personale fara garantii, care se desfasoara pana la data de 4 mai 2014.
Categorie : Credite
Banca Comerciala Romana a lansat o campanie de promovare a creditelor noi de nevoi personale cu accent pe oferta competitiva, simplitate si rapiditate.
Categorie : Credite
Garanti Bank si Garanti Credite Ipotecare (Domenia Credit IFN SA) au anuntat inceperea procedurilor oficiale pentru fuziunea celor doua companii in Romania.
Categorie : Credite
Banca Comerciala Romana reduce, incepand din aceasta saptamana, dobanzile pentru creditele de nevoi personale cu ipoteca Maxicredit cu 1.25%.
Categorie : Credite
BCR Banca pentru Locuinte (BCR BpL), liderul pietei de economisire-creditare pentru domeniul locativ, a redus rata dobanzii la creditele intermediare si anticipate acordate in lei si garantate cu ipoteca, de la 6.25% la doar 4.44% pe an, pe toata perioada creditului, pentru solicitarile de credit initiate de clienti dupa 1 februarie 2014.
Categorie : Credite
Dobanzile pentru creditele ipotecare in lei, vandute de BCR, au acum dobanzi cu pana la un procent mai mici fata de inceputul anului 2014.
Categorie : Credite
Chiar daca indicii Robor inregistreaza noi minime istorice, dobanzile la creditele de nevoi personale in lei nu au reusit sa treaca sub pragul de 10 procente.
Categorie : Credite
Daca in urma cu cateva luni diferenta de dobanda dintre un credit ipotecar in lei si unul in euro era una semnificativa, acum costul unui credit in lei este mai mic decat pentru unul in euro.
Categorie : Credite
Bancile continua sa isi ajusteze oferta de credite pentru nevoi personale, in incercarea de a atrage putinii clientii care mai vor sa se imprumute.
Categorie : Card de credit
Banca Comerciala Romana a lansat, noul program de loialitate aferent cardurilor de credit pentru persoane fizice, care poarta denumirea de Programul "Bun de plata".