• Home
  • Comparatii
  • Top telefoane mobile recomandate oamenilor de afaceri
Top telefoane mobile recomandate oamenilor de afaceri
21 Noiembrie 2013
Accesul la e-mail si la calendarul de intalniri sau task-uri sunt cele mai folosite functionalitati pe telefonul mobil, de catre oamenii de afaceri.

Echipa ThePhoneGeeks prezinta ce alte capabilitati ar trebui sa aiba un telefon pentru business, dar si cele mai potrivite 5 modele pentru oamenii de afaceri.

"In primul rand, utilizatorul trebuie sa se asigure ca procesorul dispozitivului este cel puțin dual-core, cu o frecventa mai mare de 1.5 Ghz, fapt ce asigura rularea mai multor aplicatii concomitent, fara a incetini sistemul", a spus Alexandra Guna, ThePhoneGeeks.

In ceea ce priveste dimensiunea ecranului, acesta ar trebui sa fie suficient de mare pentru a putea vizualiza portiuni mari de text, si avand in vedere ca dispozitivul este utilizat intens pentru trimiterea de e-mailuri si navigarea pe Internet, este absolut necesar ca printre caracteristicile tehnice ale unui telefon pentru business sa se numere o conexiune rapida de date, precum 3G, 4G și Wi-Fi b/g/n.

"Un aspect important de luat in considerare in momentul alegerii unui telefon pentru business este instalarea unor aplicatii de securitate, precum Orange Antivirus, BitDefender sau AVG Mobile Security, care sa blocheze accesul neautorizat la contul de e-mail sau la agenda telefonica", a completat Cosmin SeclAman.

In ceea ce priveste modelele BlackBerry, precum BlackBerry Q10, cu tastatura QWERTY fizica, acestea sunt selectate in special pentru facilitarea unei scrieri rapide a e-mail-urilor sau mesajelor, dar si integrarii hardware - software, care face ca telefoanele sa fie fluente in accesarea mai multor conturi de e-mail, previzualizarea si atasarea imaginilor sau editarea documentelor.

Un alt telefon apreciat in Romania este brand-ul Samsung, datorita gamei variate de modele de care dispune. Compania a lansat in primavara anului 2013 varful de lance, Galaxy S4, care a adus inovatii precum Air Gesture, prin intermediul caruia utilizatorul poate interactiona cu telefonul fara sa ii atinga ecranul.

Desi telefoanele produse de Apple au fost de la bun inceput destinate publicului larg, acestea au fost adoptate de multi oameni de afaceri, datorita clientului de e-mail foarte competent, precum si securitatii sporite si usurintei in utilizare. Astfel, modelul iPhone 5s a devenit unul dintre cele mai recomandate telefoane pentru business.

Cele mai asteptate modele de telefoane pentru business au fost Nexus 5 si HTC One Max, in special datorita capacitatii procesorului, respectiv a dimensiunii ecranului. De mentionat este si faptul ca Nexus 5 vine cu cea mai recenta versiune a sistemului de operare, Android 4.4 KitKat.

Telefonul BlackBerry Q10, care este foarte bine optimizat, se vinde la pretul de 2.199,90 lei, in oferta EuroGsm iar iPhone 5s este disponibil la pretul de 3.499 lei, fara abonament.

ThePhoneGeeks este echipa tehnica specializata in rezolvarea oricaror probleme legate de telefonia mobila. Membrii echipei acorda sfaturi tehnice clientilor si incurajeaza utilizarea la capacitate maxima a dispozitivelor smart mobile.

1. BlackBerry Q10

2. Samsung Galaxy S4

3. iPhone 5s

4. Nexus 5

5. HTC One Max


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Comparatii