Noutati COMPARATII


Ca membra a UE, Romania se bucura de avantajele pietei comune. Numarul firmelor care si-au dezvotat o retea de clienti in afara granitelor Romaniei este in continua crestere.
De la programele majore de sisteme urbane de apa in Abu Dhabi si Londra, pana la "super cleanrooms" in China, de la proiectele de decontaminare nucleara din Scotia si pana la proiectele majore de autostrazi si aeroporturi in Statele Unite ale Americii, experienta CH2M HILL este diversa ca lumea insasi.
La finalul lui 2013, valoarea totala a cumparaturilor efectuate de romani cu ajutorul dispozitivelor mobile s-a ridicat la 20.6 milioane euro, din care 13.8 milioane euro prin plati online realizate de pe telefoane si tablete, iar 6.8 milioane euro prin tranzactii SMS.
Accesul la e-mail si la calendarul de intalniri sau task-uri sunt cele mai folosite functionalitati pe telefonul mobil, de catre oamenii de afaceri.
Oferta este valabila pentru clientii care achizitioneaza unul din noile pachete de abonamente RED, care includ convorbiri si mesaje text nelimitate, in orice retea nationala.
Operatorul aerian a decis sa introduca doua noi modalitati de plata a biletelor achizitionate online, pe langa plata cu cardul bancar.

Curs valutar banci (EUR)

25.11.2014

Top cumparare

1. Alpha Bank4.4150 in crestere
2. RIB4.4150 in crestere
3. Bank Leumi4.3975 in crestere

Top vanzare

1. Alpha Bank4.4550 in crestere
2. RIB4.4650 in crestere
3. Bank Leumi4.4653 in crestere

Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Important! Nu pierde cele mai noi promotii, stiri si analize!