• Home
  • Comparatii
  • Primul abonament de telefonie mobila cu apeluri nelimitate de la Cosmote
Primul abonament de telefonie mobila cu apeluri nelimitate de la Cosmote
9 Iulie 2012
Operatorul de telefonie mobila Cosmote vine cu primul abonament care permite apeluri nelimitate catre orice retea de telefonie nationala: fixa sau mobila

Abonamentul este denumit Cosmote No Limit, si include: apeluri video, MMS-uri, SMS-uri nelimitate in reteaua Cosmote, pe langa posibilitatea de a efectua apeluri nelimitate catre orice retea nationala de telefonie mobila sau fixa.

In plus, pe langa aceste facilitati, abonamentul permite si posibilitatea de a efectua apeluri nelimitate catre zona internationala 1, respectiv retele fixe din Europa si retele mobile si fixe din SUA, Canada si Israel.

Pretul pentru abonamentul Cosmote No Limit, are valoarea de 31 euro, inclusiv TVA.

Panos Makris, Chief Commercial Officer, Cosmote Romania a declarat ca prin lansarea acestei oferte inovatoare, revolutionare, in premiera pe piata telecom din Romania, clientii au posibilitatea de a comunica oricat de mult isi doresc, indiferent ce canal prefera voce, mesaje text, imagini sau internet, iar prin abonamentul Cosmote No Limit, lumea devine atat de mare cat isi doresc clientii.

Planul tarifar No Limit le ofera clientilor comunicare de voce nelimitata (minute nationale si internationale in zona 1, minute in retea, minute pentru apel video si minute catre reteaua Romtelecom), comunicare prin mesaje nelimitate (SMS-uri si MMS-uri in retea) si 500 MB de trafic de date, totul pentru o interactiune continua, fara griji, cu pricine isi doresc, oricand isi doresc si oricat de mult isi doresc, au declarat reprezentantii Cosmote.

Abonamentul Cosmote No Limit este disponibil la 31 euro (TVA inclus), pentru clientii rezidentiali, atat cei noi, cat si cei existenti, eligibili pentru reinoirea contractului, pentru o perioada contractuala de 12 luni, pana la 9 august 2012.

Ofertele concurente de abonamente telefonie mobila de la Orange ajung la un pret de 125 euro pe luna, in timp ce la Vodafone, cel mai scump abonament are valoarea de 90 euro cu TVA.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Comparatii